8 gânduri despre „Super-video!

    • Ma uitam la imaginile din 2006 cu echipa… Badoi, Rada, Karamian, toti s-au ratat in ghencea. Nicaieri nu vor mai trai o fericire mai frumoasa si mai demna ca-n Giulesti. Din pacate, (totusi) la fel cred ca se va intampla si cu Lazar, si cu Marius Constantin. Banul e ochiul dracului.

      • Pai in ghencea majoritatea jucatorilor veniti de la alte echipe, nu numai de la Rapid, s-au ratat. Eu am o singura suparare in cazul lui Lazar, C-tin,Spadacio sau Glauber daca pot sa ii spun asa, nu inteleg de ce conducerea daca a observat ca unii nu mai vor sa ramana la echipa sau ca nu le pot prelungi contractele sau ca au probleme comportamentale de ce nu i-au vandut pe 400-500.000 cand au avut ocazia, erau niste bani in plus la bugetul clubului.

        • Pentru ca nu au avut oferte. Sau daca au avut.. stim ce s-a intamplat. Treaba cu transferul lui Constantin si cum si-a luat el ”liber” de la meciul cu Dinamo e 100% reala. Acum problema lui e ca ar ramane, si pe bani mai putini, dar nu mai e dorit, din cauza atitudinii lui. La Lazar e doar problema banilor. Magda subtire, cu cheltuiala se tine 😉 Glauber – il inteleg, vine din Brazilia, nu din Regie. Cere un salariu decent, dupa parerea mea si chiar sub plafonul stabilit de conducere. Se poate ca problema creata in jurul lui sa fie legata de un alt fundas central – dorit de Razvan. Spadacio – cred ca ar fi plecat oricum.

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s