3 gânduri despre „Judecati voi!

 1. Interesanta interpretare iar de versuri pot sa spun doar ca , daca mi-a fi adresate mie , as intra in pamant de rusine.
  MM e un personaj pitoresc ,care , in opinia mea , nu ar trece nici cel mai lejer test psihiatric .Cine se aseamana se aduna ! -e sintagma potrivita pentru MM si cei care il inconjoara.
  P.S.
  Sincer , ma mira ca s-au dat bani pentru ca FCM Tg.Mures sa fie favorizata.Am fost la destule meciuri din campionatul trecut (la cele de la Tg.Mures) si nu am remarcat sa fie greseli flagrante de arbitraj(se simteau cele 5% acordate gazdelor dar nimic mai mult).In schimb , acum doi ani , in liga a 2-a ,oaspetii erau facuti pe fata.In fine , treaba lor ;te bagi in latura -te mananca porcii!
  Sa ne ajute Dumnezeu sa facem un meci bun cu PSV si sa adormim (din nou) cu un zambet pe buze !
  HAI RAPID!

  • Nu stiu ce ne pasa noua? Nu ai observat ca daca nu ii raspunde nimeni lui Meme, se baga singur in seama despre Rapid? Pe mine ma mira inspiratia asta a lui Leasa! Daca o canaliza spre o creatie dedicata Rapidului, as fi fost mai linistit si mai fericit. Sper sa nu o cante si joi seara,in deschiderea meciului cu olandezii Pentru PSV, sper sa scoatem macar egal. Dar de la 1-1 in sus. Va fi atmosfera , se pare ca vom fi peste 20.000 la meci 🙂

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s