Nicolae Grigore, omul Rapidului!


Am asistat aseara la un meci nebun, la un meci cum numai in Giulesti poti sa vezi si sa simti. Am avut o presimtire ca se va termina bine pentru noi, chiar si cand am fost condusi cu 2-0. Era nebuneste ce spuneam eu : ”we can spin this! yes, we can!”  Prietenul meu neamt, care ma insoteste deseori pe Giulesti, doar fiindca e indragostit de galeria noastra mi-a spus aseara ”You must be a true believer!” Si eu am zis da, cred! Si in cele mai negre cosmaruri, si la cele mai grele suparari, tot cred in Rapid si in capacitatea sa de a tine steagul sus.

De ceva vreme incoace Rapidul are un lider. Nu are mereu banderola sau alte semne distinctive, dar cand ne-a fost mai rau, a iesit la suprafata si a violentat spiritul adormit al echipei. El este Nicolae Grigore. Aseara a predat o lectie de spirit pe Giulesti, lectie care de la Nico, Buga, Sapun incoace o cam uitasem. Traim in viteza si am uitat ca Rapidul inseamna putintica rabdare si multa iubire.  Parca asta a vrut sa ne readuca aminte Grigore aseara. A avut sange rece la penalti, a avut prezenta de spirit la golul de 3-2 dar mai ales  a afisat o atitudine extremista, daca o pot numi asa. Extremista Rapidista.

Renegatii de ieri pot fi eroii de astazi. Asta este motivul pentru care eu personal NU INJUR JUCATORII. Cu ce obraz m-as bucura de golul lui Iliosky dupa ce l-am injurat si fluierat 50 de minute? Dar de un 11m scos de Surdu cand l-am injurat constant si i-am amenintat sotia? Oamenii care fac lucruri din astea sunt si responsabili de fractura peluzei, care nu arata frumos deloc in portofoliul unei galerii absolut superbe, de care iata.. si strainii se indragostesc nebuneste si planuiesc atent ocaziile s-o revada.

Echipa, cu transferurile atat de criticate de mine, de voi, de noi toti a reusit sa creasca si sa ne ofere momentul maxim de aseara cand a intors un rezultat la care doar nebunii se mai uitau cu speranta. Asa arata maximul in Giulesti : daruire, agresivitate, putin sansa. Langa echipa asta si in jurul acestui maxim trebuie sa ne strangem.

Eu nu pot decat sa le multumesc baietilor pentru acest rezultat! Multumesc si va doresc si altadata s-o faceti poate si mai lata!

FZR!

4 gânduri despre „Nicolae Grigore, omul Rapidului!

  1. Bravo Rapid, felicitari!

    Pentru „suporterii” care au ales sa plece la pauza as avea si eu niste cuvinte „frumoase”, dar ma abtin. Oricum sunt niste LASI fara caracter, care sunt orice, numai Rapidisti nu.

    Un suporter adevarat sustine echipa pana la sfarsit, nu injura in timpul meciului, si mai ales nu pleaca de la stadion. Indiferent de scor.

    • Am fost la meci in pleuza si sincer a fost prima seara in care nu mi-a placut ca am fost acolo…sa fim cinstiti: nu intotdeauna este o atmosfera excelenta pe Giulesti…suntem si noi oameni, dar ceea ce a fost sambata a fost aiurea rau de tot(ca sa nu spun alte lucruri)

  2. Uitati-va cine ia mingea din poarta, dupa golul lui Ilijoski si o duce la centru, este jucatorul cu cea mai mare dorinta de a invinge, cu cea mai mare dorinta de a multumi un stadion intreg si nu numai, este Nicolae Grigore. Intotdeauna lumea il trecea cu vederea si nu ii acorda cine stie ce merite, insa de multe ori ne-a salvat pielea fara sa se evidentieze prea mult. Cinste lui!
    Succes, Grig!

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s