2 fraze care explica tot


Din intelepciunea lui Grigoras :

”Pe data de 5 octombrie fac doi ani de zile de cînd sînt la Tîrgu-Jiu. Din acel lot de 30 şi ceva de jucători pe care l-am găsit aici, şi care făcuse 6 puncte după 10 etape, acum mai există la Pandurii doar cinci fotbalişti. Toţi ceilalţi au fost aduşi sau promovaţi pe parcurs. Deci chiar s-a făcut o selecţie!”

3 gânduri despre „2 fraze care explica tot

  1. Si din acest discurs reiese de ce n-a venit omul la Rapid,la inceputul verii.El vroia liniste(financiara mai ales-salarii platite la zi sau cel mult o luna intarziere) si cel mai important lucru CONTINUITATE.Iata ca acolo unde a gasit lucrurile astea a reusit sa faca ceva frumos.
    Grigoras si Pustai sunt antrenorii mei preferati din Liga 1,nu m-au atras in mod express rezulatatele lor,cat filozofia lor de joc,modul in care gandesc fotbalul .
    Dar se pare ca Rapidul a intrat intr-o zona a antrenorilor de tip italian:R.Lucescu,acu Sabau,nici nu vreau sa ma gandesc ce urmeaza….

    • La o echipa antrenorul e foarte important. Dejeaba cumperi 10 jucatori buni daca nu are cine sa-i aseze cum trebuie. Sabau, tot respectul pentru el, e inca mic de tot. Asa vad eu lucrurile. Strategia clubului e pe nicaieri si micii rapidisti nu pot aparea daca echipa asta nu va straluci in vreun fel.

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s