Ioniță al III-lea


Dupa ce ”țapii” au transferat vreo 14-15 jucatori in vara asta si au schimbat stafful tehnic, era de asteptat ca Ionita sa nu mai aiba loc la Koln, mai ales ca venea dupa un imprumut ratat in Romania si usor accidentat. Si-a facut din nou bagajele, de data asta de tot, pentru ca a fost lasat liber de contract.

Deci, Alex Ionita incepe a treia aventura la Rapid. Abia a implinit 23 de ani.

 Succes! Iti doresc sa razbuni sansa care ti-a fost refuzata (sistematic) anul trecut.

6 gânduri despre „Ioniță al III-lea

  1. Am mai spus-o si in trecut ca acest baiat are de la DUMNEZEU sau cum le place unora sa spuna ca de la natura, „tot ceea ce ii trebuie unui VARF adevarat. Ceea ce i-a lipsit si-i lipseste in continuare este EDUCATIA SI CULTURA! Astea se dobandesc din familie, din scoli sau din „mers” daca ai cu ce sa rationezi! Eu sper ca ia venit „mintea la cap” si vom avea o surpriza foarte placuta cu Alex in acest tur si apoi cat va juca. Dar, gata am terminat cu astea ca iar „il plictisesc” pe unii pe care am constatat ca-i „ofuschez” cu postarile mele, mai ales despre trecutul RAPIDULUI si al Magnificei sale Galerii de-a lungul anilor. Ii anunt pe acestia ca atata timp cat Victor imi permite sa postez aici, o voi face cu placere indiferent ce nu le place acestor tineri ce reneaga trecutul! Forzza RAPID!

  2. Alexandru Ioniță va reveni în Giulești sub formă de împrumut până la finalul turului de campionat. (sursa – onlinesport.ro) – oricum nimic din ce anunta cotidianele ” imputite” de sport nu e de incredere. PS: Sabau nu are c…ie si incep sa nu mai suport atitudinea de ” hai sa scapam de retrogradare” . Copos omoara farmecul vietii – sa zicem ca fotbalul ar fi sah, atunci Kasparov ne lipseste total 😦

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s