Gata cu zarurile, revenim la RAPID!


Unii, pana aseara, poate nici nu auzisera de Maria Tanase sau de minunata Ciuleandră. Cu toate astea, pentru ca face rating, ne-am apucat de ragait la TV 😉 Oribil, pragul de jos al presei romanesti a fost jucat iarasi in picioare de Lord of the Dance. Totusi, salut cu simpatie initiativa celor de la Timisoreana! E o bucurie sa vezi ca cineva isi mai aminteste de valorile incontestabile ale acestui popor.

Scurt despre nationala : mi-as dori sa simt mandrie si recunostinta, insa ”lelita carciumareasa, ce te tii asa mareata?” Ce vorbim de golaveraj, de goluri la debut, de orice altceva, cand noi ne-am aparat pe alocuri cu stoicism chiar si cu adversari ca Estonia si Andorra, iar unele reusite au fost intamplatoare spre modeste. Astept meciurile cu Turcia si mai ales cu Olanda, unde zarurile vor pica pe fata nemasluita a fotbalului. Daca pica bine, ce mandri si recunoscatori vom fi!?

Revenim la normalul nostru, la iubitul RAPID. Maine, de la ora 13.00, antrenorul Sabau va sustine o conferinta de presa. Mai aflam una-alta, poate ce tactica are pentru sambata, daca va juca Renan, daca Rui Duarte are de gand sa isi mai revina vreodata sau se inscrie la renta viagera.

Saptamana nationalei a generat mult dor de Rapid. As indrazni sa visez la un stadion plim cu Gloria Bistrita. Pentru Rapid.

FZR!

4 gânduri despre „Gata cu zarurile, revenim la RAPID!

  1. stadion plin? azi speram sa revin la meciuri dupa o gramada de vreme.. si dupa o gramada de timp din nou sntem programati la 9 jumate seara, deci n’avem din nou mijloc de transport.. plus ca e bistrita, plus ca e situatia prezena. data viitore poate..

  2. Adevarul este ca Rui Duarte este o problema mare,cu Voicu ala pe partea dreapta poate merge cu Bistrita,dar cu steaua cred ca va fi carne de tun,trebuie facut ceva cu Duarte ori isi baga mintile in cap si nu se da accidentat toata ziua ca sa plece in Portugalia,ori pleaca de tot,eu m-am cam saturat de ifosele lui.
    In rest astept cu nerabdare sa vad cum a evoluat sau involuat echipa lui nelutu in astea 2 saptamani de pauza,la meciul cu Sahtior am primit cateva semnale imbucuratoare.Trebuie sa ne revenim din pumni,vine meciul cu oile trebuie sa fim fresh,sa avem moral pentru a merge sa-i casapim echipa ciobanului.

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s