Curatenia anuntata = șoc?


Dupa victoria cu Turcia, n-o sa fiu ipocrit sa nu spun ca mi-a revenit putin cheful de nationala. Poate sunt si sub imperiul fotbalului total diferit pe care il practica Rapidul si putin pressing, ceva lumina in joc… mi-a clatit putin retina.. nu stiu. Mi-a placut nationala, nu exagerat de mult,  asa fara rapidisti cum e. Dar si fara prea multi…. O voi urmari din nou diseara.

Despre toate articolele aparute in presa legate de Rapid, zic sa nu ne avantam in comentarii. E seceta, e normal, tre sa scrie si ei ceva. Situatia cu Apostol e reala si probabil se va rezolva fara depunctare. Dar, va dati seama cata lipsa de stima de sine are acest jucator de fotbal? El, saracul, chiar crede ca merita acei bani. Si ca RAPIDUL ii datoreaza lui ceva. E demn de mila, sper sa ii arunce banii cash, rulati, in fata si sa nu mai auzim vreodata de acest nume.

Despre curatenie v-am spus de dinaintea meciului cu s….a . Deocamdata se fac planuri, inca nu e nimeni ”dat afara”. Totul se va decide la sfarsitul turului, cand in functie de ce loc vom ocupa in clasament, de ce vom fi facut in Cupa si de ce va spune nenea Renzo, unii jucatori isi vor face sau nu bagajele. Pana atunci, oricand il puteti vedea pe Pavlovic chemat sa joace la meciul cu Chiajna,spre exemplu. Pe unii ii vad suparati acum de aceasta epurare, desi pana acum ”Pavlovic e praf”, ”Roman e bezmetic”, ”Surdu e puscarie”… etc. Fratilor, asta am asteptat! Sa aerisim putin vestiarul de varii mirosuri!

Ce scriu ziarele nu conteaza, tot ce conteaza e ce va arata tabela la sfarsitul meciului cu Brasov!

FZR si cu voia voastra … Hai Romania!

3 gânduri despre „Curatenia anuntata = șoc?

  1. la meciu cu turciam am remarcat 1 lucru. ca bourceanu alearga cat toata echipa noastra la un loc. si daca un neica nimeni de preparator fizic venit din germania reuseste sa ii faca pe betivii aia sa alerge, acum vin eu si intreb, oare ce pregatire face sabau ?

    • De unde stii ca e un neica nimeni? Eu nu ii stiu nici numele macar. Pe al nostru il cheama Dan Didita, are 43 de ani, e pitestean, a absolvit facultatea de sport din Bucuresti, e prieten cu Dani Coman, a fost cu Sabau si la Timisoara, si la Mures… Omul s….i e bun, fara sa ii punem porecle, nu? Daca au trecut doping + betiile astea si tot alearga , inseamna ca e bun.

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s