Copos e patron, dar pe banii altora


In Prosport apare astazi informatia conform careia Virgil Dumitru ar dori sa ia Rapidul de la Copos. Nu singur, ci impreuna cu alti 4 oameni de afaceri, unii dintre ei fani declarati RAPIDisti. Numele lor : Dan Faţi, Radu Mirea, Dan Ostahie, Nelu Matei. Sa vedem succint si cine sunt :

Dan Fati –  42 de ani, director general al companiei Dacris. firma cu o cifra de afaceri impresionanta pe piata produselor de papetarie din Romania.

Radu Mirea – 42 de ani, patronul Arsis. Omul isi permite un Rolls de aproape 400.000 de euro. Presupun ca are bani 😉

Dan Ostahie – 45 de ani, patronul celui mai mare retailer electro-IT din Romania – Altex. Acum 6 ani a vrut sa preia Rapidul de la Copos pentru 20 de milioane de euro. A fost refuzat.

Nelu Matei – 50 de ani, patronul firmei Lerida, un mare importator de vinuri.

Se spune ca ar mai fi vreo 2 care se implica financiar in fiecare sezon, insa doar cei enumerati mai sus contribuie la bugetul Rapidului cu peste 2 milioane de euro. Adaugati la acesti bani inca vreo 2 milioane din drepturile TV si cam iese bugetul RAPIDULUI intr-un an in care nu am luat in calcul o participare europeana. Deci unde sunt eforturile depuse de storsul Copos? Creditele, imprumuturile… Si mai ales, unde sunt banii acestor oameni, daca nu ajung la timp la jucatori?

Exista viata dupa acest maniac. Poate una buna, orientata spre performanta si spectacol. Copilul care nu plange, nu primeste mancare! Poate de asta suntem nevoiti sa plangem in acest sezon, ca sa putem zambi cu speranta pentru urmatoarele.

Pentru diseara, ce-o fi sa fie, dupa posibilitati!

HAI RAPID!

3 gânduri despre „Copos e patron, dar pe banii altora

  1. Nu mai citiţi fiţuici de doi lei! Voi aţi văzut ce au scos din hazna azi gsp? Faza cu cel care este crainic la Rapid, este de toată penibilitatea.

    „Interesant este însă ceea ce s-a întîmplat după fiecare dintre aceste reuşite. Crainicul de pe Giuleşti l-a anunţat la microfon ca marcator pe Dorin Goga, deşi fostul timişorea nici măcar n-a fost implicat în fază, Herea fiind cel care a centrat de fiecare dată!”

    Nici măcar nu au curajul să se semneze. Târfuliţa de la lătura online, nu ştie că doar marcatorul golului se anunţă? Să nu vorbesc despre litera halită din cauză că patronul le-a jucat banii de salarii la barbut alături de oaia gigi. Dacă prostia ar durea spitalele ar fi pline cu indivizi legaţi la cap.

  2. Mi-a placut echipa aia tanara din cupa chiar daca adversarul nu a fost extraordinar. In momentul asta eu cred ca Renan, Ciolacu, Coman, Ionita (chiar si ionita 2 daca si-a revenit) merita sa arate in 2 meciuri consecutiv ce pot (inclusiv cu Astra). Oare mai e cineva de acord cu mine?.. ca eu sincer is satul de hemoroizii ” babacilor „.

  3. Trebuie Neaparat Să Scăpăm De cofetarul Nenorocit Cu Atât Mai Repede CU Atât Mai Bine.. Nu Ne-au Învins Comuniştii.. Şi Vrea cofetarul Să Ne Termine – Afară cofetare !

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s