Din acuzat, in victima!


Constat cu tristete ca suntem decimati in modul de a gandi despre Rapid. A aparut Copos cu cateva vorbe mestesugite si gata, unii il injura pe ziaristul X, altii sunt mai mai sa acorde clementa la oferta pentru SINGURUL DEZINTERESAT DE RAPID.

Bun, ciobanul a mintit, si asa eram 90% convins, dar cate alte adevaruri a scris omul asta, intr-un moment in care chiar avem nevoie de cineva care chiar sa… aiba voce?!

Unde a fost filologul cu blog ”cand a aparut povestea cu TI”? Unde a fost la ”bricheta”? Unde a fost cand am fost furati? Unde a fost cand am avut nevoie de bani, transferuri, oameni profesionisti? Unde a fost la infrangeri?

M-am saturat de COPOS si de victimizarea lui.

Din pacate, e din ce in ce mai clar ca nu pleaca curand.

3 gânduri despre „Din acuzat, in victima!

  1. Viziunea mea SF.

    Dacă aş avea bani mulţi aş face stadion nou şi echipă, academie de copii şi juniori cu scouteri. Aş elimina din club toţi imbecili ce stau şi mănâncă pâine albă degeaba. Tuturor jegurilor din tribună care rănesc fete cu torţe, şi pe puştii cordiţi cu seringa în vene care nu ştiu decât să înjure, i-aş interzice.
    Pe lângă toate astea aş face o sală de trofee cu reproduceri după trofeele vremii unele pierdute. Dar cel mai important aş face o expoziţie în noul stadion. Aceasta ar avea o sală pentru marii jucători, cu ecrane touch pe care suporterul poate citi despre fiecare jucător, şi o sală cu busturile oamenilor de cultură, suporteri celebrii ai clubului Rapid.
    Magazinul pentru suporteri ar vinde pe lângă tricouri şi CD-uri şi DVD-uri cu marii muzicieni şi actori rapidişti, ori carţi scrise de către suporterii rapidişti ce au fost baza culturii româneşti.

  2. Ce nu inteleg eu, este la ce-i mai trebuie o jucarie tavalita prin noroi? La felul cum arata Rapidul in ultimul timp cu el la sfori, echipa pare incapabila sa se mai ridice de la podea. Cu ce-l mai bucura? Spera cumva ca, in ciuda tuturor evidentelor de bun simt, din pamant-din-iarba-verde se va starni cumva vreo echipa? Notorietate? ce notorietate e aia cand toata lumea isi bate joc de tine sau mai rau, te injura cum apari? Sau poate e aceeasi dorinta maladiva precum cea a prietenului sau pe care nu-l mai suna, de a fi cumva in prim plan. E foarte curios ceea ce se intampla

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s