Rapid 2013


Prima veste buna din acest an e ca Rapid se reuneste.

Mai precis pe 10 ianuarie. Timp de 2 saptamani se va pregati la Pro Rapid, iarasi … o veste buna, ma gandeam ca s-o fi suparat ”vreunul” si i-o fi alungat… Apoi , pentru 20 de zile, ai nostri vor merge in Spania, la Marbella din cate stiu. Acolo nu cred sa fie mai putin de 20 de grade…. Daca ne gandim ca prima etapa din 2013 se va juca de ”Ziua indragostitilor” , in plina iarna calendaristica si de care mai vreti, nu stiu cat de inspirat e sa ii pregatesti la cald pe baieti, mai ales pe cei tineri, obisnuiti/caliti prin frigul si mocirlele din Romania.

Vom avea amicale cu Dnepr (locul 2 in Ucraina si calificata in primavara Europa League) , Videoton (locul 4 in Ungaria) si Guangzhou Evergrande FC din China, in datele de 24, 27, respectiv 29 ianuarie. Informatiile despre ora de disputare si eventualele televizari le vom afla mai tarziu,

Sa privim cu optimism! E singura arma pe care o mai avem si trebuie s-o folosim din plin! Pentru Rapid!

FZR!

4 gânduri despre „Rapid 2013

  1. Mersi de informatii. Insolventa o sa fie ceva benefic pentru viitor daca se va stabili un plafon salarial maxim si un buget care nu se bazeaza pe utopii. Copos este orice numai prost nu. Nu risca el sa piarda totul. Momentan se ocupa cu toate mijloacele de toate problemele actuale ale clubului. Va doresc un an mai bun ca 2012 si putin mai rau ca 2014:))

  2. Se reunesc doar pt a discuta cu conducerea rezilierea contractelor…Pana si Nicolae Grigore vrea sa plece.Sunt tare curios daca vor ramane 15 jucatori care sa plece in cantonament cu tot cu cei de la Rapid2.

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s