Revine Mardare


Ultimele noutati in materie de plecari : Bozovic si Albut. Daca Albut nu e vreo pierdere mare, cazul lui Bozovic e rusinos de-a dreptul. Parca era vorba ca ramane pe viata, ca va avea functie!!? MINCIUNI! Minciuni marca George Copos. Si probabil mai multe minciuni marca Taban, care spune ca Bozo nu are cum sa nu treaca prin ”furcile caudine” ale comisiilor de pe la Liga. Mai conteaza, oare?

O veste oarecum buna e revenirea lui Stefan Mardare. Oarecum pentru ca nu vine din postura unui jucator care sa fi rupt gura targului pe cine stie unde. A jucat destul de putin in Ungaria (stim valoarea campionatului maghiar), iar de 6 luni face tusa la Otelul Galati. Dar… nu suntem in situatia in care sa facem mofturi. Daca e sanatos, sa pofteasca si sa se antreneze, avem nevoie de tot ajutorul pentru retur.

 

4 gânduri despre „Revine Mardare

  1. nu-mi pare rau de faptul ca a plecat,m-am consolat cu ideea,asa e in fotbal,la un moment dat toti vor pleca,dar ma doare modul cum pleaca, pe usa din dos,nu merita asa ceva baiatul acesta
    oricum va ramane in sufletul nostru drept cel mai devotat strain,nu vom uita niciodata cate a facut pt clubul asta

    ps:ma mai mira si faptul ca marii ultrasi din peluza,de care n-ai loc cand vrei sa cumperi un bilet la un derby,stau cu mainile in san si nu propun un protest cv impotriva cofetarului,pana cand sa-l mai lasam sa-si bata joc de idolii nostri

    • Nemernicia asta cu plecatul pe „usa din dos”, este inca o reminiscenta a vremurilor de dinainte de 1989 (ai remarcat ca nu am spus comunism, fiindca este o ideologie atat de utopica incat nu poate fi aplicata fiintei umane si chiar nu s-a aplicat nicaieri ca doctrina). Eram tanar si nu intelegeam pe atunci cum nu inteleg nici acum si nu voi intelege niciodata, de ce sa nu te desparti in conditii amiabile de un om, pt. ca acesta care pleaca, sa-si aminteasca cu nostalgie si drag de colectiv, de sefi, in general de vechiul lor loc de activitate?! ENIGMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s