Sa fie sanatosi!


Ai nostri au facut astazi vizita medicala. S-au prezentat la INMS 24 de jucatori :

 Pecanha, Drăghia,Mardare, Oros, Grigorie, Roman, Abrudan, Ciolacu, Nicolae Grigore, Păun, Călin, Voicu, Dăescu, Adrian Grigore, Matei, Martin, Alexandru Coman, Marian Stoica, Vasile Nicolae, Herea, Alexandru Ioniță, Alexandru Ioniță II, Wallace,Teixeira.

Noutate absoluta : Marian Stoica

Veste buna : Pecanha si Teixeira

 A lipsit doar Pancu – invoit.

Astia sunt, in mare masura cu ei vom ”defila” in retur, nu pot decat sa le doresc sa fie sanatosi si capabili sa duca sezonul la bun sfarsit!

FZR!

***update : A plecat si Felipe Teixeira.

9 gânduri despre „Sa fie sanatosi!

 1. In primul rand, eu ma gandesc ca trebuie un antrenor nou.De voie de nevoie incepem un proiect la Rapid. Nu cred ca merge cu Rada..Ar trebui o figura noua, necontaminata de „prietenii” anterioare cu jucatorii rapidisti.Cu Rada la echipa ma astept sa fie tot felul de miorlaieli a lu’ de-alde Roman si Grigorie atunci cand vor fi invitati sa puna osul mai abitir. Or sa invoce lipsa banilor, lipsa fanilor, conditiile speciale in care trebuie sa se desfasoare, samd.Nu cred ca Rada va avea un cuvant de spus in fata lor. Multescu imi vine mie in minte (ca de Grigoras nici nu poate fi vorba).

  • Si eu cred la fel, dar nu stiu cine ar veni la Rapid acum. Avantajul lui Rada e ca ii cunoaste pe majoritatea tinerilor care vor fi promovati. O sa il mai ajute si Pancu. Asta este, trebuie sa rezistam pana la vara. Dupa, Dumnezeu stie!

 2. Deci cu Bozo e gata,din ce vad nu a fost prezent la vizita si figureaza ca liber de contract pe transfermarkt,in fine asta e
  De retrogradat nu cred ca e posibil cu lotul asta,dar marea mea dorinta este ca Rada sa aiba curaj si sa-i utilizeze meci de meci tiulari pe acesti tineri,nu sa-i vad ca intra in minutul 90,ca o schimbare la trecerea timpului-vreau sa vad un Ciolacu,Ionita II,Coman,Calin-titulari,nu sa-l vad pe Fane cum abia se taraste pe teren,asta astept eu de la Rada
  Totusi nu sunt sigur daca vor ramane-Pecanha si Teixeira-pentru ca ei au salarii peste 200.000 euro si nu stiu daca va fi de acord doamna sau domnisoara administrator.

 3. Ar fi bine sa ramana lotul asta macar,am auzit ca Alex Ionita2 are din nou probleme cu o accidentare…Cu un Herea,Teixeira,Pecanha,Ionita,Roman eu zic ca ne salvam.Totusi cine e acest Marian Stoica? Nici la Rapid2 nu am auzit de el.FZR

  • Alex Ionita trebuie sa faca un RMN ca sa vada daca s-a vindecat bine genunchiul, apoi va face si el vizita medicala normala. Stoica are 23 de ani si este mijlocas stanga. In 2011 trebuia sa ajunga la Iasi, dar transferul a picat si pana la urma a fost imprumutat la Juventus Bucuresti, unde a jucat vreo 7-8 meciuri.

   • Pana la urma Teixeira cica nu a fost prezent 😦 Inseamna ca e pe picior de plecare si el…Pecanha a spus ca are si el oferte dar nu e nimic sigur momentan,daca pleaca si el ar trebui adus neaparat Marinescu ca era liber de contract si e rapidist.

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s