Incep vociferarile


Al doilea amical pierdut, deja au inceput vociferarile. Ala e praf, ala e pulbere, antrenorul insusi se ia cu mainile de cap ca pustii nu fac fata. Se cer 5-6 transferuri, la 1 luna distanta de primul meci oficial din 2013.

Cum ramane cu ”iau 3-4 jucatori de la echipa a 2a si vin sa salvez Rapidul”?? Trebuie sa existe o oarecare coerenta in ceea ce spunem la Pro Rapid, ce spunem la check-in in Otopeni si ce aproape concluzionam dupa 90 de minute de joc amical.

Un mare rapidist spunea ca ”Pasa o inveti, cu driblingul te nasti” Hai sa-i invatam sa paseze intai, daca nu fac fata din nastere, nu?

Sa nu intelegeti gresit, nu sunt dezamagit de Mardare, de Dica, de Ciolacu sau de pustiul Vasile. Sunt dezamagit ca am plecat cu pieptul inainte la Marbella si acum ne ferim de sabie.

 

 

2 gânduri despre „Incep vociferarile

  1. Problema e alta: din punctul meu de vedere, la ce obiectiv avem acum ( salvarea de retrogradare) abordarea s-ar putea sa fie gresita la meciurile astea. La cum vad eu lucrurile, ne trebuie cam 3-4 implanturi la prima echipa. Transferuri-slabe sperante! N-ar fi mai bine atunci sa se incerce pregatirea unei echipe standard?! sa-i invatam sa joace impreuna din amicale si apoi, in campionat, schimbam pe ici pe colo, in functie de accidentari?! Sigur ca a fost abia al doilea meci de pregatire, dar tare mi-e ca incercam solutii pana in etapa a 5-a din retur..

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s