Inca 2 teste


Rapid a mai aranjat doua amicale in cantonamentul spaniol. Astfel ca pe 1 februarie, de la ora ora 14.30 (nu e sigura ora) intalnim pe Rubin Kazan, locul 7 in campionatul  Rusiei, iar pe 4 februarie, de la ora 14.30, ai nostri vor juca cu Torpedo Kutaisi locul 3 in Georgia.

 Ambele meciuri vor fi transmise in direct de Look Tv!

FZR!

10 gânduri despre „Inca 2 teste

  1. După ce trustul GSP n-a avut nicio poziţie după ce o persoană angajată la ei a bălăcărit suburban rapidiştii chiar la staţia de amplificare a Arenei Naţionale, am renunţat complet în a consuma în vreun fel publicaţiile lor. Iată că acum urmează să scot din memoria mea o altă publicaţie, sport.ro, care-şi permite să denumească ‘ fişierul video despre înfiinţarea Ligii Copiilor Rapidişti „puradei.mp4”. Asa ca am cautat o alternativa la cele doua: http://www.ziaruldesport.ro/ simplu si fara scandal. Vi-l recomand si voua.

    • Eu de asemenea am renuntat demult sa mai citesc cele doua cancan-uri asazise sportive. Informatiile oferite de ele sunt in mare parte speculatii sau interpretari, trateaza multe subiecte nonsportive si sunt axate pe promovarea si atragerea adeptilor ” mioritei”. Momentan ma mai uit din cand in cand pe onlinesport.ro. Cel mai bine e sa ignor cele doua editoriale de 2 bani si la fel o vor face si altii

  2. Victorie cu Rubin… Cam atat stiu. Daca stie cineva mai multe sau are un link cu rezumatul sau meciul ar fi perfect. Daca nu … macar informatii usoare despre cum s-a desfasurat meciul… Pare o victorie foarte interesanta care moral poate aduce multe.

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s