Amical la Cernica


Liniste totala. Poti sa citesti o stire despre Rapid doar daca o inventezi. Singura noutate e meciul amical care se va disputa sambata, la Cernica.

Ora 12.00, stadion de 1000 de locuri. Sunt vreo 15 km pana acolo si fara sa judec, sunt curios cati rapidisti isi vor lua ”sapca si fularul”, ca sa asiste la joaca lui Vasile si Martin. Ar fi bine sa fie 1001, asta ar insemna ca rapidistii sunt pregatiti sa fie uniti din nou, ca in anii trecuti.  Ar insemna ca in fiecare tren de weekend va flutura un fular visiniu si pe multe sosele (proaste!) vor rula masini cu numarul ”FZR”. Ca oamenii vor veni la Giulesti, asa .. fara abonamente, fara conditii, doar cu sufletul arzand pentru RAPID.

Pe 8 martie, Vasile si Martin vor juca primul derby. Iar rapidistii vor da primul test al rabdarii si unitatii. Cine stie, poate trecem!?

FZR!

***update 15/02 : S-ar fi schimbat modificarea, iar amicalul se va disputa la Clinceni. Cu cine? Nu se stie!!

3 gânduri despre „Amical la Cernica

  1. Cu scuze…oentru postare off topic..Cei mai mari creditori ai SC FC Rapid SA cu datorii admise sunt acţionarul majoritar George Copos în nume propriu (5,9 milioane lei), firme din grupul pe care îl controlează precum Ana Holding SA (20 milioane lei), Ana Hotels (914.000 lei), Ana Imep (7,2 milioane lei) şi Ana Residences (17 milioane lei),..Imi este tare scirba !!!

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s