New Rapid, ep.2


O prima reprezentatie din ”New Rapid” am vazut duminica trecuta, pe un Giulesti neincapator si sufocat la propriu de dragostea unor fani raniti.

Depinde din nou de NOI daca EI, actorii noului Rapid, isi vor fi inteles locul in proiect si sansele de reusita pe termen lung. Numarul de bilete vandute va reflecta atasamentul sustinut, nu doar de un meci , dar si respectul fata de un joc de decenii, singurul care se poate numi DERBY PENTRU NOI. Un stadion mai gol decat la meciul cu dinamo va insemna un respect diminuat fata de istoria noastra, fata de oasele celor care au adus primul titlu in Giulesti, fata de putinta extraordinara de crede in Rapid a celor ramasi si fata de emotia celor ce inca n-au trait sentimentul de meci mare.

Indiferent de pozitia in clasament, de notiunile plicticoase gen ”insolventa”, Rapid-Petrolul e marele si singurul nostru meci, acela in care orice aspect conteaza : tribunele, coregrafia, scorul, cursul jocului. Nu toate ar putea fi de partea noastra in contextul actual, dar un lucru e sigur : nu trebuie ratat.

Asa ca… luati-va din nou caciula si fularul si veniti la meci! Cateodata, cel mai usor lucru de dovedit e iubirea… De ce sa n-o facem daca tot ne pricepem asa de bine!

HAI RAPIDU’!

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s