Rapid-Petrolul, un punct necesar


Am aparat cu dintii un egal in Giulesti, dar punctul asta ne trebuia. Nu stiu de cand nu s-a mai intamplat, dar asa e in tranzitia asta pacatoasa.. Trebuie sa le aratam rabdare celor care incearca sa se integreze.

De data aceasta, Marian Rada a fost mai precaut si nu a mai ”dat de perete” (nu de pamant!) cu pustii din echipa. Si aseara a inceput cu Vasile-Coman fundasi laterali si cu Martin in atac…. vorba vine, pentru ca probabil a avut mai multe recuperari si interventii defensive decat actiune spre poarta. In partea a doua a mai intrat Ciolacu – a schimbat putin fata jocului in atac, dar nu a reusit mare lucru de unul singur. Spre final a debutat si Adrian Grigore, in locul accidentatului Coman. Sa speram ca nu e ceva grav… in primul rand l-ar afecta moral o accidentare acum.

N-am avut decat rare sclipiri ofensive pe contraatac, unde s-a simtit crisparea dintre jucatori… relatiile de joc sufera inca. Emil Dica si Grigorie n-au reusit sa fie mintile limpezi de la mijloc, prea putine actiuni le-au reusit, in schimb pase gresite cu duiumul. Benzile au suferit, desi Mihai Roman a facut norma de curse. E greu, cred ca si pentru ei sa joace asa cum e si si pentru noi sa ii privim, dar asta este in momentul de fata. Cum spune si Pancu : ”Atat putem!”.

Un lucru de remarcat este ca banca de rezerve a fost compusa in totalitate din jucatori tineri, astfel ca solutiile lui Marian Rada ar fi fost surpriza oricum. Etapa viitoare revin suspendatii Oros, Voicu si Herea, poate revin si cei doi Ionita, mai e si brazilianul Wallace – accidentat, astfel ca la Cluj echipa ar putea arata putin diferit. Totusi nu trebuie pierdut din vedere obiectivul principal : crearea unei echipe.

Deci etapa 22, Rapid e pe 8, la patru puncte in spatele CFR-ului, care a remizat oarecum surprinzator la Iasi. (unde si noi am castigat cu mare greutate…)

Publicul la o inaltime ametitoare… dar.. mi-e teama ca meciul cu Pandurii va fi live doar la televizor.

FZR!

4 gânduri despre „Rapid-Petrolul, un punct necesar

  1. Am auzit la TV ca datoria clubului ar fi de 2 milioane euro. Faceam un calcul: sa zicem ca in tara sunt 100000 rapidisti. Daca fiecare rapidist ar dona cate 20 euro, s-ar acoperi datoria si clubul ar putea obtine licenta si pentru anul viitor. Hai Rapid !

    • Si dupa asta nu se vor mai acumula datorii?? In primul rand e irealizabil, pentru ca multi viteji se arata si cand incepe lupta fug, in al doilea rand situatia Rapidului nu se mai poate rezolva cu plasturi, gata! Noroc cu echipa asta fara prea multe lepre ca ne mai distrage atentia, dar viitorul Rapidului e ori alb, ori negru si cu totii stim asta…

  2. Voicu pe dreapta ne va ajuta mai mult din punct de vedere ofensiv decat Coman.De fapt astea sunt minusurile lui Coman si Vasile momentan, nu sunt la fel de ofensivi precum Duarte si Bozo si asta se vede in jocul echipei.Iar la mijloc unde trebuia mintea limpede, nu mai avem pe Teixeira.Coman oricum de meserie este mijlocas central,aduceti-va aminte ca acum 1 sezon era numit noul Ghioane!Am asteptari si eu de la cei 2 Ioni cand vor fi la capacitate maxima si spera nu pierdem nici la Cluj.FZR

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s