Rapid traieste! 2-0 cu Pandurii.


Pana aseara nu imi dadeam seama exact cat de dor imi/ne este de Rapid. Am asistat neputinciosi cum altii incearca sa schimbe finalul povestii pe care o iubim atata.. Au trecut 3 luni, 3 saptamani si 2 zile de cand clubul a intrat in insolventa si tot atat de cand asteptam sa vedem un meci in care sa simtim ca se poate si mai ales ca se vrea. A fost sa fie meciul cu Pandurii. A fost noaptea de inviere a sperantelor noastre. Am vazut in sfarsit fete vesele, optimiste, oameni care nu s-au sfiit, fie si pentru cateva clipe sa isi faca planuri pentru 2-3 etape de acum incolo.

Tot ce imi doresc e sa tina entuziasmul acesta, sa fie o descatusare pentru ei. Pe teren nu a fost decat VASILE NICOLAE, din cei pe care ii cerem mereu. N-a fost impecabil, dar a demonstrat ca poate fi in viitor. Meciuri ca asta, cand la sfarsit sudoarea se amesteca cu lacrimi reprezinta hrana pentru curajul ce deocamdata si-l fac singuri.

Jucatorul meciului a fost dupa parerea mea : MIHAI ROMAN.

De mai bine de o ora a inceput si adunarea creditorilor… Vesti nu ne parvin, suntem ultimii care vom afla ce s-a decis acolo.

Pana atunci, multumesc, RAPID, pentru o seara magica.

3 gânduri despre „Rapid traieste! 2-0 cu Pandurii.

  1. George Copos a anunţat, duminică, în urmă întâlnirii creditorilor că renunţă la datoria pe care o are de încasat prin societăţile sale de la clubul FC Rapid….”Eu, prin Ana Holding, renunt la 23,5 milioane de euro, iar jucatorii vor primi un maximum de 14 la suta din restante. Ana Holding va lua 0 la sută. Sper ca in urma lamuririi acestei situatii domnul Gruia Stoica, un om foarte harnic si pasionat, sa doreasca preluarea clubului”, a declarat Copos.

  2. Sa vina 5teaua! Cu un rezultat de egalitate macar i-am face de ras! La adunarea creditorilor se va vota planul de reorganizare,ca doar Copos si firmele sale sunt principalii creditori! FZR

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s