Multumim, Rapidule!


Acolo unde pui suflet si vointa, totul iese ca la carte. Si daca iti face sotia clatite cu gem de…visine la 3 dimineata, cand aduci un punct imens acasa,  nu au cum sa nu fie cele mai bune clatite de pe pamant.

Ei, da! 1-1 cu viitoarea campioana, campioana infatuarii si nesimtirii, a maririi de sine si a laudei presei. 1-1 cu nationala Romaniei, cea cu obiectiv 2016. Rapidul insolvent, generatorul de frustrari (pentru ca asa stau lucrurile de fapt!) pentru un anume rezident de cutie de carton, a reusit, impins de 10.000 de SUPORTERI ADEVARATI, sa demonstreze ca se poate sa fii si David intr-o liga de tot mai multi Goliați.

Nu am reusit sa triumfam, dar am dat o replica dura, atat pe teren, cat si in tribune. Atat pe bannere, cat si pe piepturile fotbalistilor. In Giulesti, pe langa ”praf de pusca”, s-a simtit miros de unitate. E punctul care ne duce mai departe, care ne face sa asteptam urmatorul meci… probabil la televizor..

Pe Rapid au vazut-o aseara si antrenori, si potentiali investitori si ceva scouteri (cred) care si-au notat de zor una-alta despre meci. Nimeni nu a parut mirat de spectacolul pirotehnic, ba chiar a generat entuziasm.. Sunt naiv si ma gandesc ca poate a fost meciul in care s-a vandut Rapidul in lipsa lui Copos, poate astazi sau maine vom primi vesti bune.

A fost inca o seara magica pentru care trebuie sa le multumim lui Rada, Grigore, Pancu, Vasile si tuturor care respira intr-un singur sens de cand Rapidul a intrat in aceasta pasa proasta a existentei sale.

Impreuna putem reusi. RAPID NU MOARE!

5 gânduri despre „Multumim, Rapidule!

  1. O ţară fără de oligofreni! Să începem cu Metadonă Scoica, oaia retardată. Apropo, ţăranule, nu se spune „doi de i”, corect este: un i, doi i, niciodată doi de i!. Ai făcut Gramatica Limbii Române pe maidanul şcolii cu băieţii mai mari care te abuzau când pierdeai la barbut. Şi pierdeai de fiecare dată. Apropo, îţi stă bine pe Digi între doi poponari activi, Găbiţă şi Iliuţă. Oare cine este pasivul?

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s