Rapid – Ceahlaul, ultima reprezentatie!


Ne apropiem repede de ziua de joi. Cea care conteaza pentru noi. Ultimul meci din acest sezon insolvent si blestemat. As zice ca va fi un meci de vacanta, Ceahlaul e salvata de retrogradare si nici nu cred ca mai poate urca pentru a spera la bani mai multi din televizari.  Noi putem termina pe 8, daca ii batem si daca in derby-ul Ardealului se va impune tovarasa de suferinta ”U” (in momentul de fata se pare ca CFR are un golaveraj mai bun).

Vad pe la televizor tot felul de indivizi preocupati de ”traditie” , ”cluburi de legenda” … isi dau cu parerea, emit regrete pentru situatia noastra, desi ei sunt cei care au girat hotia, ocaua mica, sclavia si alte nenorociri care au facut din fotbal un circ. As vrea sa cred ca mergem intr-o ligă mai buna, unde vom gasi liniste si echilibru pentru a ne reveni si pentru a reveni acolo unde Rapidul trebuie sa fie : in prima linie. Ramane de vazut ce balauri insetati de lovele mai ascunde si urmatorul capitol din istoria noastra zbuciumata.

Urmeaza o vara plina. Jucatori vor pleca, poate vor si veni. Important ar fi pentru noi sa se gaseasca o solutie sa isi primeasca restantele (inteleg ca banii din televizari vor fi cam in suma de 2 milioane euro) , iar mai apoi sa le fie platite la timp contractele – cele micsorate, adaptate ligii in care vor evolua.

Rapid-Ceahlaul e ultima reprezentatie, dar ne vom intoarce.

Suntem peste tot acasa/Portile ni se deschid/Nu-i echipa mai frumoasa/Si iubita ca Rapid!

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s