Inca un investitor


Poate o sa par incult sau cumva.. dar eu chiar habar nu am ce e aia masonerie. M-a luat plictisul numai incercand sa citesc cate ceva despre acest subiect. Nu stiu daca e ”de bine” sau e ceva teribil de rau, nu stiu daca o fi impotriva credintei mele, o fi secta sau mai stiu eu ce.. Presupunand ca un mason , doi – noua, cu bani si dispozitie, ar veni maine sa ia clubul din ghearele avarului… nu m-as impotrivi in sinea mea. Sa-l ia!

Nicolae Cristescu e numele presupusului investitor care a discutat cu Copos. Multe informatii nu am gasit despre acest om. Daca e masonul … e proprietarul unui han din jud. Dambovita (Tartasesti) – Hanul Vlasia se cheama. Cati bani poate sa aiba? Copos ar vreo cateva ”hanuri” bune,  ”la oras” si tot nu are bani de Rapid 😉

Un alt om de afaceri Nicolae Cristescu a fost implicat in fotbal in 2004-2006, cand a fost cooptat in actionariatul FC National, in acea perioada in care bancarii au terminat pe 4 (la egalitate de puncte cu noi), iar anul urmator au jucat finala Cupei. Poate e acelasi personaj, poate o fi altul.

Oricum, omul zice ca e rapidist infocat, adoptand repede sloganul cu ”Rapid nu moare!”,  dar cati nu sunt, iar cand vine vorba de punga lor… Numai sa nu fie vreun Gruia Stoica, interesat sa-si polisheze putin imaginea inainte sa intre in vreo licitatie…

La situatia in care suntem… as vrea sa vina (aproape) oricine. Chiar si o femeie cu bani , chiar daca suna putin sexist. O Gigi Oeri… ar fi rau?!

Oricum… suspansul ma omoara lent. Dar o vorba celebra spune : ”Suspansul ma omoara, sper sa tina cat mai mult..” 

Vom trai si vom vedea.

”Suntem peste tot acasa/Portile ni se deschid/Nu-i echipa mai frumoasa/Si iubita ca Rapid!

6 gânduri despre „Inca un investitor

  1. Se pare ca Rapidul nostru a fost vandut… sa fie oare vreun zvon de prost gust sau ” Cofetarul hapsan ” chiar a plecat pe usa din dos fara jucarii. Sa dea domnu sa jucam cu o noua condurece in B. Mi-as dori sa vad mii de rapidisti la meciurile din liga a 2-a:P.

  2. Cine va prelua clubul o sa ia pe umeri si eliminarea din tribune a infractorilor care fac suporterii adevarati sa nu mai vina pe stadion. Ciorile alea sa nu uite ca Rapid este echipa romanilor.

  3. Vrajeli are presei nu vine nimeni din pacate..Toti oamenii cu bani fug acum de mizeria din fotbalul nostru.Iar daca acest Cristescu ar prelua sa spunem echipa,sunt convins ca nu are puterea sa o tina singur si ar aduce si alti actionari. Spunea Iencsi la un moment dat de un anume Marius Mina si mai cunoscutul Virgil Dumitru ,oameni ce ani de-ar randul au stat la VIP urmarind meciurile Rapidului.

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s