Daca ei nu ne vor…


Vara nebuna a Rapidului continua… Dupa un retur la baioneta, o retrogradare dictata de oameni care au recunoscut ca nu cunosc macar putin legea insolventei, dupa nepriceperea sau rea-vointa de a nu merge la TAS in cautarea dreptatii, dupa ”barajul din joben”, ECHIPA ramane in Liga 1. SUPORTERII raman in Liga 1. Copiii astia sunt feriti de o mare dezamagire si raman in Liga 1.

A fost foarte greu nici sa nu vad macar acest meci, am stat cu emotie si am ascultat la radio si aproape ca nu mai contau cliseele si limbajul ilemnit al comentatorilor cand in fundal se auzeau vibrand piepturile a mii de eroi rapidisti. Cinste lor! Au avut o prezenta demna, si-au spus oful, dar in acelasi timp au fost alaturi de echipa si de jucatori. Au fost PERFECTI, domnule!

Despre jucatori… nu le-am vazut prestatia, dar le-am vazut bucuria. Nu am vazut in direct golurile, dar i-am vazut cantand in vestiar! De cand imi doream un vestiar in care sa rasune cantecele noastre?! N-or fi cei mai talentati jucatori, dar sigur sunt inimosi si stiu pentru ce lupta.  

Am ramas , acum ce urmeaza? Urmeaza o perioada foarte grea, de tranzitie dureroasa, in care vom alerga gafaind dupa echipele ce la ora asta se intorc de prin stagiile europene. Urmeaza alte legitimari de jucatori si o munca titanica din partea staffului tehnic condus de bravul Marian Rada. Urmeaza o noua poveste, pe care o vom descoperi zi de zi, imprevizibila ca Marele Rapid.

Sa speram ca noul patron, Zamfir , isi va onora promisiunile si Rapidul isi va da restart cat mai curand! Acesti baieti isi merita salariile restante, merita contracte noi si garantia ca isi vor putea face meseria in liniste in acest sezon, fara presiune. Singurele obiective al Rapidului din sezonul 2013-2014 ar trebui sa fie iesirea din insolventa, constructia unei echipe si corectarea unor greseli din trecut, atatea cat se poate. Nu stiu daca nu sunt mai grele decat o Cupa sau clasarea pe podium, de aceea au nevoie de toata sustinerea posibila.

Pana atunci, avem meci la Vaslui! 

FZR!

Un gând despre „Daca ei nu ne vor…

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s