S-a decis din nou : RAPID in B.


”Sa speram ca noul patron, Zamfir , isi va onora promisiunile si Rapidul isi va da restart cat mai curand! Acesti baieti isi merita salariile restante, merita contracte noi si garantia ca isi vor putea face meseria in liniste in acest sezon, fara presiune. Singurele obiective al Rapidului din sezonul 2013-2014 ar trebui sa fie iesirea din insolventa, constructia unei echipe si corectarea unor greseli din trecut, atatea cat se poate. Nu stiu daca nu sunt mai grele decat o Cupa sau clasarea pe podium, de aceea au nevoie de toata sustinerea posibila.”

Asta scriam in 14 iulie, a doua zi dupa baraj. Nu imi mai amintesc daca bucuria castigarii barajului a fost sincera, daca fericirea ca suntem in Liga 1 a fost ca celelalte fericiri aduse de RAPID. Totul s-a schimbat din nou. Din nou retrogradare, suporteri in greva foamei si protestand pe strada, mai nou lotul care se imputineaza pe zi ce trece. Singura mea intrebare a fost tot timpul : de ce nu am fost lasati in pace? Acum e moarta si ingropata explicatia, cineva a facut presiuni la Dragomir, cineva a avut pile in Comitetul Executiv, cineva a vrut sa evite un proces baban cu RCS-RDS… etc. Problema e ca au suferit si sufera oameni, sufera o imagine, sufera un brand.

De ieri e din nou totul clar, insa nu se stie pana cand. Pe 7 septembrie, RAPID debuteaza in prima etapa de Liga a doua, pe terenul celor de la ACS Berceni. Pe 13 septembrie poate afla ca a jucat degeaba. Atunci tribunalul se va pronunta in privinta planului de reorganizare. Totul e o nebuloasa.  Peste 27 de zile vedem cum iesim din ea.

2 gânduri despre „S-a decis din nou : RAPID in B.

  1. Cristescu nu are nicio acțiune la Rapid, Zamfir având majoritatea acțiunilor.
    Noul acționar nu are bani decât să țină Rapidul așa cum a fost lăsat de Copos (suportetii de lângă Grant știu asta), însă cu echipa în Divizia B nu vor mai veni aceeași bani din drepturile TV și din sponsorizări.
    Concluzia: noul acționar va vinde cel puțin 50 % din acțiuni sau chiar pe toate în următoarele șase luni 😉

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s