Ne e bine


Mai arunc din cand in cand cate-o privire asupra campionatului national de fotbal. Cat de pompos suna, nu? E o jena de competitie, bai fratilor! Corona, Chiajna, Sageata, Viitorul, Botosenii.. in loc de RAPID, adevarata Poli, UTA, adevarata Universitatea Craiova, Progresul. Un spectacol trist, lipsit de parfumul traditiei de altadata si parasit de spectatori/suporteri. A ajuns o ingramadeala fara culoare, ghidata doar de mercantilism si amatorism.

Nu conteaza ca nu dam goluri frumoase, ca tactica e ceva ce ne e strain atata timp cat intra transele de bani de la televiziuni. L-am auzit intr-o seara pe Gatusso de Romania ala, Bourrrrceanu … cica ”mai bine dadeam un gol urat decat bara aia frumoasa”. Exact! Asta ne deosebeste si ne va deosebi pe vecie. Noi nici nu mai tinem sirul barelor lui Pancu din Liga a doua din acest sezon si Doamne, frumoase au mai fost toate!

Ne e bine, deocamdata. Departarea de Liga 1 este si se va dovedi in continuare un purgatoriu pentru Marele Rapid.

FZR!

3 gânduri despre „Ne e bine

 1. „Botosenii” au ajuns pe merit in liga 1, ca nu au valoare toti o stim, asta e…nu ei sunt marea problema a fotbalului romanesc acum. Daca tot facem caragialism cu o echipa care reprezinta doar un oras si anume Botosani, „echitabil” ar fi fost ca in comentariul tau sa le numesti si pe celelalte „Coroneni, Sagetari si Viitoreni”

  cu scuzele de rigoare mi-am permis sa citez un text din nesuferitul gsp:
  „Cîştigătorii iau totul! Titlul, trofeele, medaliile, faima. Însă, atunci cînd voturile decid cine este numărul 1, celor care nu cîştigă nu li se poate lua simpatia oamenilor care s-au gîndit la ei şi care i-au ales………….
  Cristian Popovici, 43 de ani. Revenit în Liga 1 după 7 ani, cu FC Botoşani, tehnicianul a intrat în istorie! Nu a pierdut în primele 7 etape, egaland performanţa Rapidului din ’53 şi a Progresului din ’67. Iar după runda a 10-a, echipa lui avea o singură înfîngere, palmares înregistrat ultima dată de o nou-promovată în ’78-’79 (Maramureş Baia Mare, sub comanda lui Viorel Mateianu).”

  Cu tot respectul pentru tine, m-am simtit jignit cu „botoseni” si de aceea mi-am permis sa-ti scriu.
  Cu consideratiune, un mare rapidist din Botosani, Mihai Danie Babii!

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s