Pentru Anul Nou


De Craciun n-am apucat sa postez aici, insa vreau sa o fac acum, cand mai sunt putine zile din 2013.

Pentru noi, rapidistii, a fost un an foarte greu. Un an al extremelor, pe care l-am resimtit extrem de rau. Daca ”de la agonie la extaz” era ceva ce mereu ne-a definit, poate intr-un mod sucit-placut-unic, anul asta ne-a bulversat pe toti.

Am trait saracia unui campionat dus pe branci pana pe locul 8, am trait o tranzactie despre care nici azi nu stim mare lucru, o retrogradare pe criterii financiare,  am trait un baraj scos la plesneala de prin sertarele Ligii, o bucurie a revenirii, desi invinsesem o comuna retrogradata, apoi din nou o retrogradare… Numai noua ni se putea intampla asa ceva, numai NOI puteam rezista prin asa ceva.

Si am rezistat!

Am intrat in B cu buzunarele goale si cu fruntea sus, fara cine stie ce patronat, dar cu niste oameni inimosi in jur, care ulterior aveau sa fie completati si de Vio Moldovan, simbolul nostru din cea mai frumoasa aventura de dupa 90”. Am rezistat. Am castigat meciuri prin toate hartoapele tarii, am mai si pierdut, dar n-am dezamagit spiritul visiniu. Am terminat pe locul 1 intr-o serie stirbita de mari echipe, batuti la Tarlungeni, dar cu speranta ca locul nostru e in Liga 1 si ca drumul ne este obligatoriu inainte.

Pentru 2014 imi doresc pentru toti RAPIDISTII, fie ei jucatori, antrenori, patroni … viitori patroni, sponsori, SUPORTERI, sa fim sanatosi cu totii, sa avem forta sa nu parasim acest crez – RAPID, sa atragem prin dragostea noastra si prin toate mijloacele curate – atentie si respect!

LA MULTI ANI, RAPIDISTI!

LA MULTI ANI, DRAG RAPID!

FZR 2014!

Comenteaza si tu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s