Cine e Sandu Tăbârcă


Secundul lui Marian Rada va fi Sandu Tabarca, un antrenor in varsta de 47 de ani.

El a revenit in Romania dupa 20 de ani petrecuti in strainatate (este si cetatean austriac). Este absolvent al Facultatii de Educatie si Sport din Viena, iar lucrarea de diploma si-a dat-o la Arsenal Londra. In CV-ul sau se regasesc cursuri la scolile lui Bayern si Chelsea Londra. In afara de asta, este absolvent de psihologie, tot spunea cineva ca in fotbalul modern se lucreaza mult si la psihicul jucatorilor, nu numai la fizic si elemente tactice.

A antrenat ani la rand in liga a treia din Austria (8 ani la Sku Amstetten, 2 ani la FC Waidhofen/Ybbs) si a fost adus in Romania chiar de Sabau. In sezonul 2009-2010 a fost antrenor principal timp de 8 etape la Gloria Bistrita. Dupa 2 remize si 6 infrangeri a fost demis.

In sezonul urmator a fost la Universitatea Craiova, unde a fost secund, timp de 5 luni,  pentru Reghecamp sau Nicolo Napoli. Din iulie 2011 pana in prezent, a lasat iarba pentru biroul de director tehnic, atat la Vointa Sibiu, cat si la FCM Targu Mures.

Filosofia lui despre fotbal : ”Fotbalul este o stare de spirit care trebuie alimentata de principii sanatoase.”

10 gânduri despre „Cine e Sandu Tăbârcă

  1. Ce caută Grigorie, la Rapid? Proun să facem chetă pentru Pancu, să îi luăm undiţe. Poate bătrânul are mai mult succes la pescuit. Voicu să se ducă în mediocritatea din B. Acolo este locul lui. Îmi provoacă scârbă caţiva jucători. Trebuie făcută curăţenie cu pompa şi cu te-ul, în lotul lui FC Rapid. Mănşile chirurgicale nu îî mai sperie pe nesimţiţi.

  2. Interesant cv-ul…poate ne ajuta , sa speram…
    Mis-a facut greata cind am citit in ProSport :”Da, o văd pe Steaua campioană! Am spus de mai multe ori că e o echipă puternică. Nu am spus mai mult pentru că nu era potrivit, dar au un lot incredibil. Mijlocaşi foarte buni în benzi, cu viteză. Un Chiricheş care este căutat de echipe importante din Europa. Plus cei doi închizători excelenţi. La Steaua e un nucleu de jucatori cu mare dorinţă de a face performanţă”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la Sport.ro..Cine a avut tricoul A1..in Giulesti..!!!

  3. Tot fotbalul romanesc se zbate in mediocritate. Totul este o mocirla, Rapidul este si el prins in sistem. Societatea romaneasca este toata o mocirla, suntem condusi de niste nulitati, oameni ca ‘nea gigi’, ‘corleone’, ‘nasu’, copos, niculae, paskani, giovani, borcea, badea, au acaparat fotbalul romanesc si l-au transformat intr-o organizatie dubioasa care deserveste doar propriile interese, ne rad in nas si isi bat joc de toti iubitorii de sport si fotbal din tara asta.

    • Like:P. Pentru mine oamenii enumerati de tine nu exista. Ei au doar bani a care nu-i vor putea lua in viata vesnica si cu care nu fac nimic sa ajute pe cei care au nevoie de ajutor sau sa realizeze ceva constructiv in tara asta. Sug cat de mult pot. Asta e…

  4. Ne zbatem in anonimat. Si cel mai rau e ca asta e inceputul.. Am ajuns sa fiu indiferent cand joaca Rapid, emotiile nu mai sunt la fel. Am ajuns sa merg la meciuri din obisnuinta, din inertie. nu mai e ce a fost! Si asta din cauza unor nesimtiti care nu inteleg nimic din spiritul echipei asteia…

Comenteaza si tu!